"Basın Milletin Müşterek Sesidir"
M.Kemal ATATÜRK

GGC'DEN GAZİANTEP İL MÜFTÜLÜĞÜ'NE ZİYARET


Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin İl Müftülüğüne gerçekleştirdiği ziyaret, kurumlar arası diyaloğu pekiştirirken, kente değer katacak ortak projelerin de kapısını araladı. Görüşmede doğru bilgi, güçlü iletişim ve toplumsal birliktelik vurgusu öne çıktı.


Gaziantep’in toplumsal dinamiklerini şekillendiren iki önemli kurum, şehrin kültürel ve sosyal geleceğine yön vermek adına bir araya geldi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı Meral Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep İl Müftüsü Mustafa Soykök’e makamında son derece anlamlı ve geniş kapsamlı bir ziyarette bulundu.


İki önemli nedeni bir arada barındıran bu kritik buluşmada, hem kurumlar arası diyaloğu pekiştiren bir iade-i ziyaret gerçekleştirildi hem de kutsal topraklarda hac vazifesini tamamlayarak kente dönen İl Müftüsü Mustafa Soykök tebrik edildi. Müftülük makamında, oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşme, sadece bir nezaket ziyareti olmanın ötesine geçerek Gaziantep’in sosyal yapısını güçlendirecek projelerin konuşulduğu stratejik bir zirveye dönüştü.


ORTAK AKIL VE KENT KÜLTÜRÜ MASAYA YATIRILDI


Görüşme süresince, Gaziantep’in gelişimine katkı sunacak sosyal ve kültürel projeler ile kurumlar arası iş birliği imkanları detaylı bir şekilde masaya yatırıldı. Genç nesillerin doğru bilgilendirilmesi, toplumsal dayanışma ruhunun artırılması ve kentin kültürel mirasının korunması gibi hayati konularda basının ve din görevlilerinin üstleneceği roller ve ortak çalışma zeminleri değerlendirildi.


MERAL AY: "ŞEHRİMİZİN SOSYAL DOKUSUNA DOKUNACAĞIZ"


Ziyaretin ardından basına kapsamlı açıklamalarda bulunan GGC Başkanı Meral Ay, İl Müftüsü Mustafa Soykök ile bir araya gelmekten ve kentin geleceğine dair verimli istişarelerde bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Gaziantep’in sosyal dokusunu iyileştirecek ve toplumsal bağları kuvvetlendirecek ortak projelerin müjdesini veren Başkan Meral Ay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Sayın Müftümüzle hem daha önce gerçekleştirdiğimiz temasların bir iade-i ziyareti vesilesiyle hem de eda ettiği kutsal hac vazifesi için tebrik amacıyla bir araya geldik. Kendisine ibadetlerinin kabul olmasını temenni ediyoruz. Bu samimi buluşma esnasında, kentimiz için son derece hayati öneme sahip konularda istişarelerde bulunma fırsatı yakaladık. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak sadece haber üreten değil, şehrin sosyal yaşamına da değer katan bir kurumuz. İnşallah önümüzdeki süreçte Müftülüğümüz ile birlikte Gaziantep’te hayırlara vesile olacak, toplumsal fayda sağlayacak, özellikle kadınlarımızı, gençlerimizi ve aile yapımızı merkeze alan çok güzel projelere imza atacağız. Bizleri ağırlayan ve yakın ilgi gösteren Sayın Müftümüze ve ekibine, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı cemiyetimiz adına yürekten teşekkür ediyorum."


MÜFTÜ SOYKÖK’TEN DOĞRU BİLGİ VE GÜÇLÜ İLETİŞİM VURGUSU


GGC yönetiminin gerçekleştirdiği bu çift yönlü ve anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gaziantep İl Müftüsü Mustafa Soykök ise konuşmasında basının toplumsal yaşamdaki kritik rolüne dikkat çekti. Doğru ve güvenilir bilgi akışının sağlanmasında, toplumun sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesinde ve yönlendirilmesinde medyanın çok büyük bir güce sahip olduğunu belirten Müftü Soykök, şu değerlendirmelerde bulundu:


"Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Meral Ay ve değerli yönetim kurulu üyelerinin bu nazik ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kutsal topraklardan döndükten sonra bu anlamlı tebrik ve iade-i ziyaret, kurumlarımız arasındaki bağın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bizler, Gaziantep basını ile her zaman güçlü, şeffaf ve dinamik bir iletişim içinde olmak istiyoruz. Şehrimizin manevi havasını korumak, iyiliği yaymak ve toplumsal dayanışmayı artırmak adına, basınımızın desteği bizler için çok kıymetlidir. Şehrin yararına olacak, insanımıza dokunacak her türlü sosyal sorumluluk ve kültür projesinde Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ile iş birliği yapmaya, ortak adımlar atmaya hazırız."


Geleceğe yönelik iş birliği mesajlarının damga vurduğu ve oldukça verimli geçen ziyaret, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu. Kurulan bu köprünün, önümüzdeki günlerde Gaziantep halkına fayda sağlayacak yeni projelerle taçlandırılması bekleniyor.

×
İletişim

Güvenevler Mahallesi 29063 Nolu Sokak No:18 Ay Plaza - Şehitkamil / Gaziantep

+90 342 220 72 72

info@gazetecilercemiyeti.org

Bizi Takip Edin

© GAZİANTEP GAZETECİLER CEMİYETİ. All Rights Reserved. Design by